Lidhuni

Lidhuni

Nëse gjendeni në një vend ku Tor-i është i bllokuar, gjatë procesit të ujdisjes mund ta formësoni Tor-in të lidhet te një urë.

Nëse Tor-i nuk censurohet, një nga arsyet më të rëndomta pse Tor-i s’do të lidhet është ora jo e saktë e sistemit. Ju lutemi, sigurohuni se e keni ujdisur saktë.

Lexoni PBR të tjera, te Portali ynë i Asistencës
Jini i parrezikuar

Jini i parrezikuar

Ju lutemi, mos përdorni <em>torrent</em> përmes Tor-i.
Shfletuesi Tor do të bllokojë shtojca shfletuesi të tilla si Flash, RealPlayer, QuickTime, dhe të tjera: ato mund të manipulohen për të zbuluar adresën tuaj IP.

Nuk rekomandojmë instalim shtesash ose shtojcash të tjera në Shfletuesin Tor

Shtojcat ose shtesa mund të anashkalojnë Tor-in, ose të komprometojnë privatësinë tuaj. Shfletuesi Tor vjen me mënyrën Vetëm-HTTPS, NoScript, si dhe arnime të tjera për të mbrojtur privatësinë dhe sigurinë tuaj.Për më tepër ndihmëza diagnostikimi, shihni te Doracak Shfletuesi Tor .

Ngrini zërin për privatësi dhe liri në internet.

Jemi një ent jofitimprurës dhe bazohemi në përkrahës si ju për të na ndihmuar ta mbajmë Tor-in të fortë dhe të sigurt për miliona vetë anembanë botës.

Dhuroni Tani